Naujos modeliavimo galimybės programų pakete CADoVS32 - Bartkevičius, S.; Šarkauskas, K. (Elektronika ir Elektrotechnika, 1998)
Pateikiamos naujos modeliavimo galimybės su programiniu paketu CADoVS32. Papildomai organizuoti du darbo režimai: variacijos ir iteracijos. Išspręsta algebrinių kontūrų problema. Modelio supaprastinimui organizuoti sudėtingi blokai. Formulių blokai pilnumoje įgyvendina blokinio programavimo idėją.