Normalios būsenos ir suaktyvinto raumens susitraukimo jėgos bei jėgos impulso priklausomybė nuo stimuliavimo dažnio ir bendro stimulų skaičiaus - Skurvydas, A.; Mačiukas, A. (Elektronika ir Elektrotechnika, 1996)
-